Font Size

Cpanel

Вести из програма: "Зелени осмех" (4)

АПИ Србије донирао 500 кг брашна

петак, 21 јануар 2011 00:00

На салашу ''Зелени осмех'' на Макишу, заједничким снагама тима АПИ србије и корисника становања уз подршку, током 2010 године узгајено је жито. Део брашна добијеног од овог жита, у количини од 500 кг, АПИ Србије је, посредством Градског секретаријата за социјалну заштиту, донирао сигурној кући у Београду.

Нове салате за Зелени осмех!

петак, 15 октобар 2010 08:58

С обзиром да су успешно завршени радови на прикупљању јесењих плодова паприке и парадајза и након припреме зимница за заједнице становања уз подршку, корисници и запослени АПИ Србије су са много елана прешли на садњу 4.000 зелених салата у нашим пластеницима на салашу "Зелени осмех" у Макишу чијим се плодовима надамо крајем ове године.

Први јесењи плодови ''Зеленог осмеха''

уторак, 28 септембар 2010 08:49

Дана 24.септембра организована је велика акција брања паприка и парадајза на салашу „Зелени осмех“ у Макишу. Учествовали су корисници „Становања уз подршку“ са својим асистенткињама и стручним тимом.

Градоначелник Београда Драган Ђилас, члан Градског већа Мирослав Чучковић , председник општине Чукарица Милан Тлачинац и многи други посетили су 13.07.2010. год. учеснике програма „Зелени осмех“ који спроводи Асоцијација за промовисање инклузије Србије у Макишу.

Вести из програма: "Зелени осмех"